Aktuel film

Resumé 

Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager, at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri, og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mestrer sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.

Læs mere og bestil rabatkupon
Premiere 
3. august 2017
Instruktør 
Emmanuelle Bercot
Medvirkende  Sidse Babett Knudsen, Benoit Magimel
Original titel 
La Fille De Brest

Kommende film

Premiere 
7. september 2017
Instruktør 
Maria Schrader
Medvirkende  Josef Hader, Aenne Schwarz, Barbara Sukowa
Original titel 
Vor der Morgenröte - Stefan Zweig in Amerika
Premiere 
28. september 2017
Instruktør 
Raoul Peck
Medvirkende  Samuel L. Jackson, James Baldwin, Harry Belafonte
Original titel 
I Am Not Your Negro
Premiere 
12. oktober 2017
Instruktør 
Sally Potter
Medvirkende  Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones
Original titel 
The Party

Tidligere film