Profil og medlemskab
Med en profil på Filmporten.dk får du løbende tilsendt nyhedsbreve med information omkring Filmportens film. En profil er gratis og uforpligtende. Du skal oprette en profil for at købe et medlemskab, men det er ikke en betingelse, at du er medlem for at have en profil. En oprettet profil er aktiv indtil du giver os besked om at slette den. Du kan når som helst vælge at slette din profil på Filmporten. Du skal blot sende en e-mail til info@filmporten.dk, hvor du opgiver dit navn og emailadresse.
Når du har oprettet en profil og er logget ind, kan du for 100 kroner købe et medlemskab og opnå 50% rabat på dine biografbilletter på månedens film. Vi sender dig hver måned en e-mail, hvor vi præsenterer månedens film. Hvis du vil se filmen, klikker du på linket i mailen, så du kan få 50% rabat. Det eneste du skal gøre for at opnå rabatten er at printe kuponen og tage den med i biografen. Såfremt du ikke ønsker at se den givne film, foretager du dig intet. Medlemsskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.
Persondataloven
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger, og kan se dem, når du logger ind på din konto på filmporten.dk. Du kan ændre i dine personoplysninger på din profilside på filmporten.dk.