Medlemsbetingelser

Dit medlemskab gælder i 12 måneder: Du får 12 halv pris billetter til de film som er med i Filmporten. Billetterne kan bruges i de biografer, der er en del af Filmporten. Premieredatoen kan variere fra biograf til biograf, men som oftest er de fleste i de større byer med fra den officielle premiere dato. Det kan forekomme, at enkelte film ikke vises i samtlige biografer.

Du kan for kun 100 kroner købe et medlemskab og opnå 50% rabat på dine biografbilletter på månedens film. Du vil, under købs-processen skulle oprette en bruger, som du efterfølgende kan logge ind på, for at administrere din konto og dit medlemskab.

Når du har købt et medlemskab, vil du inden for 10 minutter, modtage en e-mail med en halv-pris billet til den aktuelle film. Halv-pris billetten er vedhæftet som PDF.

Herefter vil du, når der er nye film med i Filmporten, få tilsendt ca. 7-8 dage før premieren en e-mail, med en halv-pris billet til den aktuelle film.

Når du ønsker at se filmen, kan du frit vælge mellem at printe PDF’en med din halv-pris billet, eller vise den på mobilen i en af Filmportens biografer.

I biografen afleverer du din printede billet, eller viser den på telefonen, og opnår 50 % rabat på biografbilletten. Hvis du – mod forventning –  ikke ønsker at se den aktuelle film foretager du dig intet. Du må gerne  give billetten bort.

Husk at orienter dig om spilletidspunkter i biografen.

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.

Ret til ændringer forbeholdes til vores film udvalg.