Medlemsbetingelser

Med en profil på Filmporten.dk får du løbende tilsendt nyhedsbreve med information omkring Filmportens film. En profil er gratis og uforpligtende. Du opretter en profil ved at købe et medlemskab, men det er ikke en betingelse, at du er medlem for at have en profil. Du kan derfor altid vælge at beholde din profil, selv uden et aktivt medlemskab. En oprettet profil er aktiv indtil du giver os besked om at slette den. Du kan når som helst vælge at slette din profil på Filmporten. Du skal blot sende en e-mail til info@filmporten.dk, hvor du opgiver dit navn og emailadresse.

Du kan du for 100 kroner købe et medlemskab og opnå 50% rabat på dine biografbilletter på månedens film. Du vil, under købs-processen, oprette en bruger, som du efterfølgende kan logge ind på, for at administrere din konto og dit medlemskab. 

Når du har købt et medlemskab, vil du inden for 10 minutter, modtage en e-mail med en halv-pris billet til den aktuelle film. Halv-pris billetten er vedhæftet som PDF. 

Herefter vil du, når der er nye film med i Filmporten, få tilsendt en e-mail, med en halv-pris billet til den aktuelle film.

Når du ønsker at se filmen, kan du frit vælge mellem at printe PDF’en med din halv-pris billet, eller vise den på mobilen i en af Filmportens biografer. 

I biografen afleverer du din printede billet, eller viser den på telefonen, og opnår 50 % rabat på biografbilletten. Hvis du – mod forventning –  ikke ønsker at se den aktuelle film foretager du dig intet. 

Husk at orienter dig om spilletidspunkter i biografen. 

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.

Ret til ændringer forbeholdes til vores film udvalg.

 Vi har endnu ikke oplevet at biografer melder sig ud af ordningen, men at vi ikke kan udelukkede at nye biografer kommer til og at gamle melder sig ud.