Medlemsbetingelser

Dit medlemskab gælder i 12 måneder: Du får 12 halv pris billetter til de film som er med i Filmporten. Billetterne kan bruges i de biografer, der er en del af Filmporten, og billetterne gælder fra premieredatoen. Premieredatoen kan variere fra biograf til biograf, men som oftest er de fleste i de større byer med fra den officielle premiere dato. Det kan forekomme, at enkelte film ikke vises i samtlige biografer.

Du kan for kun 120 kroner købe et medlemskab og opnå 50% rabat på dine biografbilletter på månedens film. Du vil, under købs-processen skulle oprette en bruger, som du efterfølgende kan logge ind på, for at administrere din konto og dit medlemskab.

Når du har købt et medlemskab, vil du inden for 10 minutter, modtage en e-mail med en halv-pris billet til den aktuelle film. Halv-pris billetten er vedhæftet som PDF.

Herefter vil du, når der er nye film med i Filmporten, få tilsendt ca. 6-8 dage før premieren en e-mail, med en halv-pris billet til den aktuelle film.

Når du ønsker at se filmen, kan du frit vælge mellem at printe PDF’en med din halv-pris billet, eller vise den på mobilen i en af Filmportens biografer.

I biografen afleverer du din printede billet, eller viser den på telefonen, og opnår 50 % rabat på biografbilletten. Hvis du – mod forventning –  ikke ønsker at se den aktuelle film foretager du dig intet. Du må gerne  give billetten bort.

Husk at orienter dig om spilletidspunkter i biografen.

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.

Ret til ændringer forbeholdes til vores film udvalg.

 

Biografer

Filmporten er løbende i dialog med forskellige biografer for at udvide vores netværk og sikre vores medlemmers adgang til et bredt udvalg af biografer. Vi er glade for at kunne tilføje nye biografer som en del af Filmporten, hvilket forbedrer vores tilbud og giver flere muligheder for vores medlemmer.

Det er dog vigtigt at bemærke, at biografer frit kan tilmelde og afmelde sig samarbejdet med Filmporten. Derfor kan vi ikke garantere, at en specifik biograf altid vil være en del af vores netværk. Hvis en biograf, som du benytter, beslutter sig for at melde sig ud af Filmporten, kan der desværre ikke klages over dette, da det er uden for vores kontrol.

Vi stræber dog altid efter at øge antallet af biografer i Filmporten, og arbejder konstant på at skabe nye samarbejder, så vores medlemmer kan få den bedste oplevelse muligt.

Det er op til biograferne selv, om de ønsker at vise alle de film der er med i Filmportens program.

 

Opsigelse og fortrydelse

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Den årlige opkrævning på 120kr. pr. år kan til enhver tid opsiges. Der er ingen binding, og hvis medlemskabet opsiges, vil du stadig modtage billetter i din betalte periode.

Hvis du skulle fortryde dit køb, eller af andre årsager har købt et medlemskab ved en fejl, kan du få beløbet refunderet. Ved refundering opkræves et gebyr på 20kr pr. medlemskab.