Om filmporten

Vores mission er at præsentere varige filmoplevelser for vores mange medlemmer med nøje udvalgte kvalitetsfilm. 

Der er løbende tilmelding i Filmporten, så uanset, hvornår du tilmelder dig, får du mulighed for at se 12 film til halv pris

Rigtig god fornøjelse i biografen.

Medlemskabet er tjent hjem allerede efter 2-3 film

Du får altid 50 % rabat på billetprisen til 12 film om året. Medlemskab koster kun 120 kr. og er tjent hjem allerede efter 2-3 film.

Biografklubben der skaber rammerne for en helt unik biografoplevelse

Filmporten præsenterer hvert år de 12 stærkeste, mest tankevækkende og kunstnerisk udfordrende film på biografmarkedet.

Vi tilbyder et rullende program, hvor man ofte vil kunne se 3 – 5 måneder frem. Programmet er struktureret, så vi kan indlemme en Cannes-, Venedig- og Berlin-vinder eller give plads til et mesterværk, der bliver tilgængelig for klubben. 

Filmporten startede i 2002 som et initiativ fra de danske arthouse biografer, der ønskede at give den smalle kvalitetsfilm et bedre grundlag. Det var oprindeligt et modspil til den generelle udvikling, hvor alt skulle være større og større og dyrere og dyrere. Folkene bag Filmporten er af den opfattelse, at kvalitet ikke hænger sammen med størrelsen på filmens marketingbudget. Kvalitetsfilmen er derfor ofte en film, der ikke bare underholder, men underholder med mening.

Filmporten tilbyder hvert år medlemmerne uforlignelige værker, der kommer til at stå som milepæle i filmhistorien.

 

OPLEVELSER ER DEN PERFEKTE GAVE

Oplevelser er den perfekte gave, ikke sandt?

Et gavekort til Filmporten giver intet mindre end 12 oplevelser fordelt på et helt år.

Filmporten viser kun film fra øverste kvalitets-hylde, så derfor er gavekortet en garant for ultimative biografoplevelser.

Sådan fungerer filmporten

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.

Når du har købt et medlemskab, vil du inden for 10 minutter, modtage en e-mail med en halv-pris billet til den aktuelle film. Halv-pris billetten er vedhæftet som PDF.

Herefter vil du, når der er nye film med i Filmporten, få tilsendt en e-mail, med en halv-pris billet til den aktuelle film.

Når du ønsker at se filmen, kan du frit vælge mellem at printe PDF’en med din halv-pris billet, eller vise den på mobilen i en af Filmportens biografer.

I biografen afleverer du din printede billet, eller viser den på telefonen, og opnår 50 % rabat på biografbilletten. Hvis du – mod forventning –  ikke ønsker at se den aktuelle film foretager du dig intet.

Husk at orienter dig om spilletidspunkter i biografen.

Rigtig god fornøjelse i biografen