BLIV MEDLEM

Filmporten er biografklubben for filmelskerne med hang til prisvindende, anmelderoste mesterværker. Film med noget på hjertet.. Film til eftertanke.

JA TAK, JEG VIL GERNE MELDES IND I FILMPORTEN.DK

Medlemskabet gælder et år og kan fornyes løbende.

kr. 120,00 / år

Du kan købe et medlemskab for flere personer, og få tilsendt halvpris billletter til hvert medlem.
Vælg antallet af medlemmer i feltet herunder.

Yderligere information

Halvpris billetter

12 halvpris billetter pr. år

Medlemsskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Medlemsskabet kan opsiges senest 1 måned før udløb.

Sådan fungerer filmporten

Medlemskabet af Filmporten er et løbende abonnement, som automatisk fornyes hvert år. Det kan til enhver tid opsiges.

Når du har købt et medlemskab, vil du inden for 10 minutter, modtage en e-mail med en halv-pris billet til den aktuelle film. Halv-pris billetten er vedhæftet som PDF. Hvis ikke billetterne er kommet frem indenfor 10 minutter, så tjek gerne din spam og promoveringsindbakke, da de kan være endt der

Herefter vil du, når der er nye film med i Filmporten, få tilsendt en e-mail, med en halv-pris billet til den aktuelle film. Billetter til en kommende film afsendes 6 – 8 dage før filmens premieredato.

Når du ønsker at se filmen, kan du frit vælge mellem at printe PDF’en med din halv-pris billet, eller vise den på mobilen i en af Filmportens biografer.

I biografen afleverer du din printede billet, eller viser den på telefonen, og opnår 50 % rabat på biografbilletten. Hvis du – mod forventning –  ikke ønsker at se den aktuelle film foretager du dig intet.

Husk at orienter dig om spilletidspunkter i biografen.

Rigtig god fornøjelse i biografen

Du kan købe et medlemskab for flere personer, og få tilsendt halvpris billletter til hvert medlem.
Vælg antallet af medlemmer i feltet herunder.