Andre folks børn.

Rebecca Zlotowskis seneste spillefilm er et rørende og dybfølt karakterstudie med Virginie Efira i hovedrollen som den 40-årige, barnløse Rachel. Hun elsker sit liv, sine gymnasieelever, venner, ekskæresten og guitartimer. *
Da hun forelsker sig i Ali, bliver hun knyttet til hans 4-årige datter, Leila. Hun putter hende, passer hende og elsker hende, som var hun hendes eget barn.

Men at elske andres børn er risikabelt. ’Les Enfants des autres’ fik verdenspremiere i konkurrencen på filmfestivalen i Venedig.

Mere om filmen

Original titel

Les enfants des autres

Premiere Dato

31. august - 2023

Instruktør

Rebecca Zlotowski

Filmens længde

01:43

Medvirkende

Virginie Efira,
Roschdy Zem,
Chiara Mastroianni

Produktionslande

Frankrig

Sprog

Fransk

Anmelderne siger:

"Filmen understreger væsentligt og medrivende, at forelskelse er uden alder - både den tidlige, lidt kluntet-søde flirt og den intense kærlighed."

Filmmagasinet EKKO

RET FANTASTISK ... Efira sætter især ild i biograflærredet..sjældent har en film set så dybt ind i et menneskes følelsesliv."

Kristeligt Dagblad

"En meget genkendelig, vedkommende og virkelighedstro skildring af et menneske midt i livet. Man er i såre godt selskab."

Dagbladet Information

"Det er rørende, og filmens slutning giver også fint håb for alle dem, der endte med at have familier, der måtte dele med andre."

Berlingske

"Rammer fuldkommen præcis i sit indsigtsfulde og nænsomt registrerede drama...fornemt og rørende."

Jyllands-Posten