The Miracle Club

Med bl.a. Maggie Smith, Kathy Bates & Laura Linney.

De tre veninder Lily, Eileen og Dolly lever en rolig tilværelse med deres tidskrævende ægtemænd i en forstad til Dublin i 1960’ernes Irland. Pludselig får de chancen for at rejse til Lourdes, hvor besøgende valfarter til for at opnå personlige mirakler. Selvom magien måske udebliver på trods af en dukkert i det hellige badevand, kan de stadig nyde en velfortjent ferie sammen!

Men da Chrissie dukker op i landsbyen til sin mors begravelse, ripper det op i gamle sår. Hun beslutter sig for at tage med til Lourdes, selvom hun ikke har set sin mors veninder, siden hun forlod byen som teenager. Hendes splittede forhold til både dem og sin mor kommer snart op til overfladen. Det bliver hurtigt klart, at tiden ikke læger alle sår, men måske er miraklernes tid alligevel ikke helt forbi?

THE MIRACLE CLUB er en hjertevarm fortælling om hverdagens små mirakler. Maggie Smith, Kathy Bates, Laura Linney og Agnes O’Casey er strålende selskab, som de fire kvinder, der bevæger sig ud på en rejse de sjældent vil glemme.

Mere om filmen

Original titel

The Miracle Club

Premiere Dato

12. oktober - 2023

Instruktør

Thaddeus O'Sullivan

Filmens længde

01:30

Medvirkende

Maggie Smith
Kathy Bates
Laura Linney
Agnes O’Casey
Stephen Rea

Produktionslande

England
Irland

Sprog

Engelsk