The Miracle Club

Med Maggie Smith, Kathy Bates & Laura Linney.

De tre veninder Lily, Eileen og Dolly lever en rolig tilværelse med deres tidskrævende ægtemænd i en forstad til Dublin i 1960’ernes Irland. Pludselig får de chancen for at rejse til Lourdes, hvor besøgende valfarter til for at opnå personlige mirakler. Selvom magien måske udebliver på trods af en dukkert i det hellige badevand, kan de stadig nyde en velfortjent ferie sammen!

Men da Chrissie dukker op i landsbyen til sin mors begravelse, ripper det op i gamle sår. Hun beslutter sig for at tage med til Lourdes, selvom hun ikke har set sin mors veninder, siden hun forlod byen som teenager. Hendes splittede forhold til både dem og sin mor kommer snart op til overfladen. Det bliver hurtigt klart, at tiden ikke læger alle sår, men måske er miraklernes tid alligevel ikke helt forbi?

Maggie Smith, Kathy Bates, Laura Linney og Agnes O’Casey er strålende selskab, som de fire kvinder, der bevæger sig ud på en rejse de sjældent vil glemme.

Filmmagasinet Ekko skriver bl.a. i deres gode anmeldelse: "Der er befriende ingen botox, kunstige bryster eller Hollywood-friskhed over seniordrama, hvor skuespillere i verdensklasse har et forbløffende engagement."

Mere om filmen

Original titel

The Miracle Club

Premiere Dato

12. oktober - 2023

Instruktør

Thaddeus O'Sullivan

Filmens længde

01:30

Medvirkende

Maggie Smith
Kathy Bates
Laura Linney
Agnes O’Casey
Stephen Rea

Produktionslande

England
Irland

Sprog

Engelsk

Anmelderne siger:

”Rørende og charmerende” ”Maggie Smith nærmer sig hastigt de 90, men leverer en kraftpræstation”. ”Skildrer levende arbejderlivets udfordringer i et strengt religiøst, kønsopdelt samfund”

Filmmagasinet Ekko

”Når Dame Maggie Smith, Kathy Bates og Laura Linney er forrest i bussen, så er man i stærkt og pålideligt dameselskab” .

ALT for Damerne

”En varm fortælling om skyld, tilgivelse og kvindeliv på tværs af generationer”

Magasinet LIV

Filmsiden

”89-årige Maggie Smith er uimodståelig” .”Her er der dømt hygge i selskab med tre store skuespillere på slap line”

Politiken

”En smuk lille historie om noget så fundamentalt menneskeligt som at finde styrke til at komme videre”

Kristeligt Dagblad